“高枫畅”的版本间的差异
(→第三周阅读训练(2018.04.10~2018.04.15)) |
Joyousreading(讨论 | 贡献) |
||
第1行: | 第1行: | ||
+ | <font color="black"><font size="+1"> | ||
+ | ==第四周阅读训练(2018.04.17~2018.04.22) == | ||
+ | <font color="black"><font size="+1"> | ||
+ | {| class="wikitable" | ||
+ | |- | ||
+ | ! 阅读训练一 | ||
+ | |- | ||
+ | | [[文件:爸爸做饭.png|无框|右]] | ||
+ | <br> | ||
+ | <br> | ||
+ | My dad works from Monday to Friday in a bank. He uses the computer to count money. His job is very important. So he is an important man in the bank. Dad is also busy at home. At weekends he cooks dinner. Usually he cooks Italian food. On Sundays he makes spaghetti(意大利面条). He makes pizza. Sometimes he cooks chicken and makes Chinese food. My mum watches and helps. I help my dad too. I wash the dishes. Many people think it’s strange for a man to cook. My dad enjoys his hobby. Cooking relaxes him. He is a weekend cook. | ||
+ | |- | ||
+ | | 问题区: | ||
+ | (一)根据短文内容选择合适的答案 | ||
+ | *( )1. What does the writer’s dad do? | ||
+ | A. He is a cook. | ||
+ | B. He is a bank clerk. | ||
+ | C. C. He has no job. | ||
+ | |||
+ | |||
+ | *( )2. What does the writer’s dad cook? | ||
+ | A. He cooks Italian food. | ||
+ | B. He cooks Chinese food. | ||
+ | C. Both A and B. | ||
+ | |||
+ | |||
+ | *( )3. ________ have in groups. | ||
+ | A. On Mondays. | ||
+ | B. At weekends. | ||
+ | C. On Sundays. | ||
+ | |||
+ | |||
+ | *( )4. What’s the writer’s dad’s hobby? | ||
+ | A. Swimming. | ||
+ | B. Cooking. | ||
+ | C. Working. | ||
+ | |||
+ | |||
+ | *( )5.Which of the following is Italian food? | ||
+ | A. The pizza. | ||
+ | B. The dumpling. | ||
+ | C. The hamburger. | ||
+ | |||
+ | |- | ||
+ | |(二)根据要求,写一段短文 | ||
+ | |||
+ | 6.Prepare a healthy breakfast for yourself要求不少于6句话,50个单词。 | ||
+ | <br>答: | ||
+ | |||
+ | |- | ||
+ | ! 阅读训练二 | ||
+ | |- | ||
+ | | <br>[[文件:猴子.png|无框|左]] | ||
+ | <br>An old tiger lived in the forest. He didn’t want to look for food. He often told other animals to bring him something to eat. He saw a monkey and said. “I am hungry, Monkey. Go to the village and bring me a fat pig.”
“Oh, Tiger, ” said the monkey. "I can’t do that now. There is another tiger over there. He also wants to get a fat pig. He will not let me get anything for you to eat. I’m afraid of him. ”
“What? ” said the old tiger. “Show me that tiger. I want to talk to him.”
“ Come with me,” said the monkey. | ||
+ | The monkey and the tiger got to a bridge over the river.
“Now look down at the river,” said the monkey,
“Do you see the head, the white teeth and large green eyes of a tiger? ”
“Yes, I do. ” cried the old tiger, “I will eat him up. ” | ||
+ | With these words, the tiger jumped into the water. | ||
+ | |- | ||
+ | | 问题区: | ||
+ | |||
+ | (一)判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F” | ||
+ | *( )1.The old tiger wants a fat pig to eat. | ||
+ | *( )2.The old tiger wants to look for food with the monkey. | ||
+ | *( )3.The tiger is afraid of the monkey. | ||
+ | *( )4.There is another tiger in the river. | ||
+ | *( )5.The monkey is clever. | ||
+ | |||
+ | |- | ||
+ | |(二)根据要求,写一段短文 | ||
+ | 6.Is there another tiger in the river?Why would the monkey do that? And how does the monkey do? 要求不少于6句话,50个单词。 | ||
+ | <br>答: | ||
+ | |||
+ | |} | ||
<font color="black"><font size="+1"> | <font color="black"><font size="+1"> | ||
==第三周阅读训练(2018.04.10~2018.04.15) == | ==第三周阅读训练(2018.04.10~2018.04.15) == |
2018年4月16日 (一) 14:47的版本
目录
[隐藏]第四周阅读训练(2018.04.17~2018.04.22)
阅读训练一 |
---|
|
问题区:
(一)根据短文内容选择合适的答案
A. He is a cook. B. He is a bank clerk. C. C. He has no job.
A. He cooks Italian food. B. He cooks Chinese food. C. Both A and B.
A. On Mondays. B. At weekends. C. On Sundays.
A. Swimming. B. Cooking. C. Working.
A. The pizza. B. The dumpling. C. The hamburger. |
(二)根据要求,写一段短文
6.Prepare a healthy breakfast for yourself要求不少于6句话,50个单词。
|
阅读训练二 |
|
问题区:
(一)判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”
|
(二)根据要求,写一段短文
6.Is there another tiger in the river?Why would the monkey do that? And how does the monkey do? 要求不少于6句话,50个单词。
|
第三周阅读训练(2018.04.10~2018.04.15)
阅读训练一 |
---|
|
问题区:
(一)根据短文内容选择合适的答案
A. bones B. wings C. a hard shell
A. two B. four C. six
A. Bees B. Ants C. Both A and B
A. oceans B. rivers C. lakes
A. everywhere B. in oceans C. in the fur of polar bears |
(二)根据要求,写一段短文
6.According to your observations(观察), which insects have you seen in your daily life? Where do they usually appear(出现)?Please share one example from your life about insects. (such as shape,habitat,tc.)要求不少于6句话,50个单词。
|
阅读训练二 |
|
问题区:
(一)判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”
|
(二)根据要求,写一段短文
6.Give Tom some suggestion. Please list the good habits / bad habits for school. 要求不少于6句话,50个单词。
|
第二周阅读训练(2018.04.03~2018.04.08)
未完成 |
阅读训练一 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
| ||||||
问题区:
(一)根据短文,回答以下问题
| ||||||
(二)根据要求,写一段短文
6.(个人问题) What other fish do you know? Please introduce it.(such as shape,habitat(栖息地),food and species(种类) etc.)
| ||||||
阅读训练二 | ||||||
| ||||||
问题区:
(一)根据短文内容选择合适的答案
A. Sunday B. Saturday C. Friday
A. Cloudy B. Rainy C. Sunny
A. Singing and dancing B. Taking a walk C. Playing ball games
A. Germany B. America C. Japan
A. Yes, there are B. No. there aren’t C. Sorry, I don't know
| ||||||
(二)根据要求,写一段短文
6.(个人问题)What do you often go to the park with? What are you doing in the park?
|
第一周阅读训练(2018.03.27~2018.04.01)
阅读训练一 | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
| |||||||
问题区:
(一)判断下列句子是否符合短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”
| |||||||
(二)根据要求,写一段短文
6.(个人问题) According to your own experience, talk about how you can get good results through "Hard work brings good things".
| |||||||
阅读训练二 | |||||||
| |||||||
问题区:
(一)根据短文,回答以下问题
| |||||||
(二)根据要求,写一段短文
6.(个人问题)Do you like art, such as music, art, dance, etc.? Share an interesting thing with your art course.
|